Anketa Dobrovolní hasiči roku

Letos, 14. února, byla naše jednotka vyslána na požár rodinného domu v Deštném v Orl.h., kde byly zachráněny z hořícího domu dvě osoby (více na www.adhr.cz v sekci Profilové listy). Rozhodli jsme se s tímto zásahem zapojit do zmíněné soutěže.
V první části soutěže jsme byli vybráni odbornou porotou mezi pět nejlepších jednotek v naší oblasti. Ve druhé části soutěže bude rozhodovat o vítězi veřejnost a tak se obracíme právě na Vás, abyste nás podpořili svými hlasy. Hlasovat můžete pomocí formuláře, který naleznete na stránkách http://www.adhr.cz/hlasovani-jednotky/ nebo pomocí hlasovací SMS – tvar SMS:HASICI JVC1 odešlete na číslo 9007706 (podrobný popis hlasování naleznete po kliknutí na ikonu hlasování).
Už postup do finále je velkým úspěchem jelikož jsme byli vybráni z bezmála 200 soutěžících sborů. Je to pro nás velká prestiž, a nejenom pro nás, ale také pro blízké okolí. Věnujte nám tedy Váš drahocenný čas a pošlete nám své hlasy. Zapojte do hlasování také své příbuzné a známé, protože se počítá každý hlas, a navíc máte možnost být vylosováni v soutěži a obdržet poukaz pro dvě osoby na týdenní pobyt s polopenzí v Chorvatsku na Makarské riviéře. Bližší informace se opět dovíte na zmíněných internetových stránkách. Věříme, že se štěstí obrátí i na Vás.